چهارشنبه 31 تير 1405 - Wed 22 Jul 2026
  • ؛ تقدیر از بهمن فرمان آرا / عکس

  • لحظه به صدا درآمدن آژیر خطر در کویت / فیلم

  • رکوردشکنی تازه طلای جهانی بازارها را شوکه کرد

  • آمریکا سیلی سخت خورد بار دیگر به نیرنگ مذاکره پناه برد

  • قیمت گوشی سامسونگ و آیفون سه‌شنبه ۳۰ تیر

  • آیا قهوه برای قلب مفید است؟

  • نزاع دسته‌جمعی در محله نیروی هوایی

  • قیمت سکه امروز سه شنبه 30 تیر

  • دیدار وزیر کشور با نخست‌وزیر پاکستان در اسلام‌آباد

  • بازیکن ستاره آلومینیوم اراک به باشگاه استقلال پیوست

  • همه هستی بدهم، هستی من نیز وطن

  • جنگی که به حساسیت‌های غرب‌آسیا دامن زد+عکس

  • تابوت‌های آماده!/ هلاک رسیدن سربازان آمریکایی

  • وقتی سلبریتی‌ها کارشناس جنگ می‌شوند+عکس

  • دستگیری مهره تبلیغاتی رژیم صهیونیستی در تهران

  • دوقطبی‌های کاذبی که فردوسی‌پور در مدت محدود ایجاد کرد + عکس

  • اشک‌های فردوسی‌پور پس از تعریف و تمجید حاج‌رضایی/ فیلم

  • خبر فوری / افزایش حقوق بازنشستگان انجام شد ؟

  • جنایت دشمن علیه کارکنان نیروی دریایی ارتش

  • آخرین وضعیت صدور گواهینامه موتورسیکلت برای زنان

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 366683
    تاریخ انتشار: 10/اسفند/1402 - 15:49

    فوری/پرسپولیس نقره داغ شد

    رضا درویش اعلام کرد این احتمال وجود دارد که باشگاه پرسپولیس یک بازیکن آزاد نیز جذب کند. در شرایطی که ساعاتی قبل پنجره نقل و انتقالات زمستانی فوتبال ایران بسته شده است، رضا درویش، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس، در گفتگویی با برنامه فوتبال برتر در خصوص فعالیت‌های این باشگاه در این پنجره صحبت کرد و گفت احتمال جذب یک بازیکن آزاد دیگر نیز وجود دارد.

    فوری/پرسپولیس نقره داغ شد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از خبرجو24

    درویش با اشاره به فسخ دو بازیکن سرخپوش در روز پایانی نقل و انتقالات گفت: امروز یک بازیکن خواستار جدایی بود و یک بازیکن هم ما از ادامه همکاری با او بی‌بهره‌ایم. کار شهاب زاهدی تا ۶-۷ بعدظهر و کار نبیل باهویی هم تا پنج دقیقه پیش طول کشید.

    او ادامه داد: بازیکنانی جذب شده‌اند که مردم کم و بیش اطلاع دارند. به زعم کارشناسان در ۱۰-۱۲ سال اخیر کمتر پیش آمده که این تعداد بازیکن با این کیفیت جذب شوند؛ بازیکن ازبکستانی، بازیکن قطری، آقای آل‌کثیر، آقای خدابنده‌لو و آقای بابایی جذب شدند و دو بازیکن سرباز بودند که دیگر در خدمت‌شان نبودیم.

    مدیرعامل پرسپولیس با بیان اینکه احتمال جذب یک بازیکن آزاد نیز وجود دارد، گفت: اگر آقای اوسمار احساس کند که نیاز است مهاجم هدف بگیرم، بازیکن آزاد فراوان است و ۱۰-۱۵ نفر هم به ایشان پیشنهاد شده است. اما گفتند اجازه بدهید دو بازی انجام بدهیم و ببینم احتیاج داریم یا نه.

     

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما